«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Γιαννίκης»

«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Γιαννίκης»
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ έχουν καλή γνώμη για τον Αργυρη Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βαριά ήττα της ΑΕΚ από την Μπράγκα με 3-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League «φούντωσε» την «προπονητολογία» με το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη να είναι το πρώτο που ακούγεται.

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε πως υπήρξε συνάντηση Μάσιμο Καρέρα-Ιλια Ιβιτς, με τον Ιταλό προπονητή να δείχνει προς το παρόν «ασφαλείς», όμως άγνωστο είναι το τι θα γίνει στο μέλλον.

Υπό αυτό το πλαίσιο δημοσίευμα της «sportime» υποστηρίζει πως ένας προπονητής που αρέσει στην ΑΕΚ είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

«Ο upcoming κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα είναι το όνομα που γουστάρει και ψιθύρισε στο αφεντικό ο άνθρωπος από τα Νότια Προάστια που τον επηρεάζει στο ποδοσφαιρικό σκέλος των αποφάσεων. Εκείνος που στο μεταξύ τους ματς πριν ένα μήνα μπορεί να έχασε 1-0, αλλά είχε δοκάρι, δύο ακυρωθέντα γκολ και κατοχή μπάλας», γράφει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X