Ιμπραΐμοβιτς: Κοντά στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας

Ιμπραΐμοβιτς: Κοντά στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας
Photo Credits: INTIME

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι κοντά στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συναντήθηκε με τον προπονητή της εθνικής Σουηδίας, Γιαν Άντερσον, προκειμένου να συζητήσουν την επιστροφή του.

Μετά το Euro του 2016 στο οποίο η Σουηδία είχε δώσει κανονικά το παρών, ο Ζλάταν είχε ανακοινώσει πως το κεφάλαιο «εθνική» για τον ίδιο κλείνει. Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιαν Άντερσον, βλέποντας τον επιθετικό της Μίλαν να σκοράρει κατά ριπάς στα 39 του έτη, δεν αποκλείεται να τον καλέσει ξανά στην εθνική.

Από την πλευρά του ο Ζλάταν, πριν από λίγες ημέρες άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του γι’ αυτό και ο Γιαν Αντερσον συναντήθηκε μαζί του ώστε να συζητήσουν το «comeback» του.

«Από την στιγμή που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα, θεώρησα ότι ήταν φυσικό και σημαντικό να τον συναντήσω και να μιλήσουμε γι΄ αυτό, το συντομότερο δυνατό. Η συνάντησή μας ήταν εποικοδομητική και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο», τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ζλάταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X