Βολφσμπουργκ: Εριξε «πεντάρα» στην Βέρντερ και έπιασε κορυφή

Βολφσμπουργκ: Εριξε «πεντάρα» στην Βέρντερ και έπιασε κορυφή
Photo Credits: INTIME

H Βόλφσμπουργκ παρέμεινε για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη στην Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Βόλφσμπουργκ παρέμεινε για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη στην Bundesliga και μετά το 5-3 επί της Βέρντερ Βρέμης πλησίασε στους δύο πόντους την κορυφή!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος την Βόλφσμπουργκ είναι η… ΑΕΚ! Οι λύκοι παραμένουν αήττητοι μετά από 9 αγωνιστικές στην Bundesliga, βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και με εξαίρεση εκείνο το… μελανό βράδυ στο ΟΑΚΑ, κάνουν το τέλειο ξεκίνημα!

Η Βέρντερ Βρέμης έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ, όμως το τελικό 5-3 είχε την σφραγίδα του σούπερ σκόρερ Βόουτ Βέγκχορστ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπίτενκουρτ (13’), όμως πριν καλά – καλά το καταλάβουν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τέρματα των Μπακου (22’) και Μπρουκς.

Σε ένα τρελό πρώτο μέρος, όπου οι ομάδες είχαν μπασκετική ευστοχία, ο Μόχβαλντ ισοφάρισε σε 2-2 (36’) τέσσερα λεπτά πριν την είσοδο του στο παιχνίδι, όμως οι λύκοι πήραν άμεσα προβάδισμα με τον Βέγκχορστ (37’).

Η Βέρντερ ισοφάρισε για μία ακόμα φορά με την έναρξη της επανάληψης με αυτογκόλ του Μπρουκς, όμως το 6ο φετινό τέρμα του θηριώδη Ολλλανδού στράικερ Βόουτ Βέγκχορστ (76’) τελείωσε το ματς (4-3), με τους φιλοξενούμενους να σηκώνουν λευκή σημαία μετά την αποβολή του Μόχβαλντ (80’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πολωνός Μπιάλεκ που είχε περάσει ως αλλαγή πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των λύκων και διαμόρφωσε το τελικό 5-3, στην κορυφαία φετινή παράσταση της Βόλφσμπουργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X