Μαραντόνα: Βραζιλιάνος προπονητής κατηύθυνε την Γκρέμιο φορώντας την φανέλα του (ΦΩΤΟ)

Μαραντόνα: Βραζιλιάνος προπονητής κατηύθυνε την Γκρέμιο φορώντας την φανέλα του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το ποδόσφαιρο δεν έχει πατρίδες και σύνορα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Γκρέμιο, Ρενάτο Γκαούσο, φορώντας την φανέλα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κατηύθυνε την ομάδα του στο ματς με την Γκουαρανί για το Copa Libertadores.

Το ποδόσφαιρο δεν έχει πατρίδες και σύνορα. Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συγκλόνισε όσους λατρεύουν τον άθλημα και, βεβαίως, εκατομμύρια Βραζιλιάνους, παρ’ ότι ο Ντιεγκίτο ήταν Αργεντινός και τους είχε πληγώσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Ο Ρενάτο Γκαούσο, προπονητής της Γκρέμιο, τίμησε τη μνήμη του φορώντας την φανέλα της Αργεντινής με το «10» και το «Maradona» στην πλάτη, στην διάρκεια του αγώνα με την Γκουαρανί για το Copa Libertadores. Εκτός από τον σεβασμό προς τον θρυλικό ποδοσφαιριστή, άλλωστε, οι δύο τους υπήρξαν καλοί φίλοι.

Το… πνεύμα του Ντιέγκο βοήθησε τον Γκαούσο και την ομάδα του, η οποία νίκησε 2-0 την Γκουαρανί μέσα στην Παραγουάη και έκανε άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Νότιο Αμερική. Μαραντόνα: Βραζιλιάνος προπονητής κατηύθυνε την Γκρέμιο φορώντας την φανέλα του (ΦΩΤΟ) Μαραντόνα: Βραζιλιάνος προπονητής κατηύθυνε την Γκρέμιο φορώντας την φανέλα του (ΦΩΤΟ) Μαραντόνα: Βραζιλιάνος προπονητής κατηύθυνε την Γκρέμιο φορώντας την φανέλα του (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X