Αποκάλυψη ΕNWSI TV: Κρίσιμη συνάντηση Ιβιτς-Καρέρα!

Αποκάλυψη ΕNWSI TV: Κρίσιμη συνάντηση Ιβιτς-Καρέρα!
Photo Credits: INTIME

Τι αποκάλυψε στο ENWSI TV ο Σταμάτης Βούλγαρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βίωσε μια από τις χειρότερες ευρωπαϊκές της βραδιές χθες στο ΟΑΚΑ χάνοντας με 3-0 από την ουκρανική Ζόρια. Μια ομάδα πολύ χαμηλότερης ποιότητας από την Ενωση. Δεν θα μπορούσε ο Μάσιμο Καρέρα να πάρει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης της χθεσινής ντροπιαστικής ήττας για τον Δικέφαλο.

Οπως αποκάλυψε ο Σταμάτης Βούλγαρης στην εκπομπή του ENWSI TV, ο Ιταλός τεχνικός είχε σήμερα μια πολύ κρίσιμη συνάντηση με τον Ιλια Ιβιτς. Συγκεκριμένα, ο Καρέρα συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ πριν την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα αίτια της βαριάς ήττας και τον καταμερισμό των ευθυνών. Ο,τι και αν σημαίνει αυτό για το μέλλον του Καρέρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου προς το παρόν δείχνει «ασφαλής», όμως με το τοπίο γύρω του να είναι… συννεφιασμένο, μια «βροχή» δεν θα κάνει προκαλέσει έκπληξη.

Και έτσι παραμένουν κρίσιμα τα επόμενα ματς. Με Αστέρα στην Τρίπολη, με Μπράγκα στο ΟΑΚΑ και με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X