«Υπόκλιση» Φέργκιουσον σε Ράσφορντ: «Να του δώσω συμβουλή; Εκείνος θα έπρεπε να με συμβουλεύσει»

«Υπόκλιση» Φέργκιουσον σε Ράσφορντ: «Να του δώσω συμβουλή; Εκείνος θα έπρεπε να με συμβουλεύσει»
Photo Credits: INTIME

Σε συνέντευξή του στους «Times»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπόρεσε παρά να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Μάρκους Ράσφορντ, που αν και πέντε δεκαετίες νεότερος, έχει να του δώσει μάλλον πιο πολύτιμες συμβουλές ζωής.

Αναμφίβολα, θα ήθελε να τον έχει προπονήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμη κι αν οι εποχές τους δεν συνέπεσαν, όμως, ο σεβασμός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Μάρκους Ράσφορντ είναι απεριόριστος, σε σημείο που να χρειάζεται εκείνος τις συμβουλές του 23χρονου «ήρωα» των παιδιών της Βρετανίας, παρά το αντίστροφο.

Σε συνέντευξή του στους «Times», ο θρυλικός προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων υποκλίθηκε στον κατά 55 χρόνια νεαρότερό του ηγέτη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, για όσα έχει πετύχει και για όσα πρεσβεύει ήδη ως αθλητής και προσωπικότητα.

«Τι συμβουλή θα του έδινα; Εκείνος θα έπρεπε να μου δίνει συμβουλές, διότι αυτά που κάνει στα 23 του χρόνια είναι φανταστικά για έναν νέο άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να το πω προσωπικά στον Μάρκους, γιατί νομίζω ότι ζει με ταπεινό τρόπο τη ζωή του. Τα πόδια του είναι στο έδαφος και το ποδόσφαιρο δεν τον έχει αλλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερ Άλεξ, ο οποίος μαζί με τον Μάικλ Μόριτζ συγκέντρωσαν δύο εκατομμύρια ευρώ για το πρόγραμμα που έχει οργανώσει ο Ράσφορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X