Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Βλέπω τον Χάαλαντ να μένει μαζί μας για πολύ καιρό»

Αθλητικός διευθυντής Ντόρτμουντ: «Βλέπω τον Χάαλαντ να μένει μαζί μας για πολύ καιρό»
Photo Credits: INTIME

Διαλύει τα κοντέρ στο σκοράρισμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, επιχείρησε να «φρενάρει» τις… ορέξεις των μνηστήρων του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ.

Διαλύει τα κοντέρ στο σκοράρισμα, τόσο στην Bundesliga όσο και στο Champions League. Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, περί ου ο λόγος, είναι το πιο «καυτό» όνομα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη και είναι λογικό να τον… ορέγονται όλες οι μεγάλες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έκανε την «κλοπή του αιώνα» πέρυσι τέτοια εποχή, αποκτώντας τον Νορβηγό επιθετικό από την Ζάλτσμπουργκ αντί είκοσι εκατομμυρίων ευρώ (χωρίς, πάντως, να υπολογίζονται οι προμήθειες στον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, αλλά και στον πατέρα του, Αλφ Ίνγκε), φιλοδοξεί να τον κρατήσει για πολύ καιρό ντυμένο στα κίτρινα.

«Βλέπω μαζί μας τον Χάαλαντ για πολύ καιρό» υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Τσορκ, για τον 20χρονο επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2022.

«Κάνουμε σχέδια σε βάθος χρόνους με τον Έρλινγκ. Οι φήμες δεν πρέπει καν να ληφθούν υπόψη» πρόσθεσε ο Τσορκ, απαντώντας στις όλο και πιο έντονες φήμες περί μεταγραφής του Χάαλαντ το καλοκαίρι σε κάποια (πιο) μεγάλη ομάδα της Ευρώπης, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ ή οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X