Μαραντόνα: Γίνεται άγαλμα στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες

Μαραντόνα: Γίνεται άγαλμα στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες
Photo Credits: INTIME

Με πρωτοβουλία του δισεκατομμυριούχου Εντουάρντο Γιουρνεκιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωτοβουλία του δισεκατομμυριούχου Εντουάρντο Γιουρνεκιάν αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ανεγερθεί άγαλμα με την μορφή του Ντιέγκο Μαραντόνα στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.

Ο 87χρονος επιχειρηματίας είναι επικεφαλής ενός κοντσόρτιουμ που ελέγχει το «Αεροδρόμιο Εζέιζα» του Μπουένος Άιρες. Ο Γιουρνεκιάν, ο οποίος συνδεόταν με φιλία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα αποκάλυψε πως σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες στο αεροδρόμιο προκειμένου να ανεγερθεί άγαλμα του «Πίμπε Ντ’ Όρο», τιμώντας με αυτό τον τρόπο, τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Ο Γιουρνεκιάν είχε κάνει την συγκεκριμένη πρόταση πριν από μερικά χρόνια στον Μαραντόνα με τον τελευταίο να δίνει την έγκριση του.

Πρόθεση του Γιουρνεκιάν είναι η προτομή να ανεγερθεί σε σημείο όπου θα αποτελεί την πρώτη οπτική επαφή με το Μπουένος Άιρες για τους ταξιδιώτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X