Καρέρα: «Ψηλά το κεφάλι, μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε»

ΑΕΚ: Οι αλχημείες του Καρέρα και τα προβλήματα
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα προσπάθησε στα αποδυτήρια να... συμμαζέψει το ψυχολογικό χάλι από το 0-3 με την Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε χθες βράδυ στους παίκτες της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ματς με την Ζόρια στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τη Ζόρια και ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης για την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Οι ευθύνες είναι πολλές για πολλούς, αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο πέφτει δεδομένα στον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος έκανε πολύ κακό κοουτσάρισμα και επιλογές, τόσο στο αρχικό σχήμα, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι «ντόπες» στα αποδυτήρια από τον Καρέρα

Αμέσως μετά το ματς ο Μάσιμο Καρέρα προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήγε πρώτα στον Γιώργο Αθανασιάδη, που έδειχνε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του πρώτου γκολ όπου έκανε αδιανόητο λάθος, και τον χτύπησε στην πλάτη.

Στη συνέχεια πήγε σχεδόν σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ ξεχωριστά. Σε μία σύντομη ομιλία που τους έκανε όταν τους μάζεψε όλους μαζί τους είπε στα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ: «Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλες χαρές αλλά και πολύ δύσκολα βράδια σαν το αποψινό. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θέλω να σηκώσετε το κεφάλι. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X