Κλοπ: «Μέχρι το νέο έτος μόνο εμείς παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο»

Ο Κλοπ ρίχνει... βέλη σε Τσέλσι και Σίτι για τις μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Εναντίον των συνδρομητικών τηλεοπτικών δικτύων ο Γερμανός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα παράπονα του για το κοπιαστικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί για την Λίβερπουλ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Εναντίον των συνδρομητικών τηλεοπτικών δικτύων, αλλά και των υπευθύνων της Premier League είχε ξεσπάσει ο Γιούργκεν Κλοπ με αφορμή το τρομερά φορτωμένο πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες στην εποχή του κορωνοϊού.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (28/11 14:30) αντιμετωπίζει την Μπράιτον εκτός έδρας σε ερώτηση που του έγινε για το εν λόγω θέμα τόνισε τα εξής ακόλουθα: «Οι σκέψεις μου είναι ξεκάθαρες και το έχω ξαναπεί. Πλέον έχω να προετοιμάσω την ομάδα μου όσο καλύτερα μπορώ. Μου φαίνεται πως μέχρι το νέο έτος μόνο εμείς παίζουμε Τετάρτη – Σάββατο. Ό,τι περισσότερο κι αν πω θα είναι απλά χάσιμο χρόνου. Σταματάω εδώ. Είναι γενικό το πρόβλημα και πρέπει πλέον ν’ απαντήσουν άλλοι σε αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X