Θράσος ΠΑΟΚ: Μετά το «δώρο» Σιδηρόπουλου, κάνει επίθεση στον Κλάτενμπεργκ!

Κλάτενμπεργκ: «Ξεκάθαρο φάουλ του Τσόλακ», Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»

Ο ΠΑΟΚ αντί να λέει «ευχαριστώ» για τη νίκη-δώρο με τον ΠΑΣ Γιάννινα βγαίνει κι από πάνω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε αντικανονικό γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε με τα κλειστά… μάτια του Σιδηρόπουλου να πάρει μια νίκη που δεν θα έπρεπε.

Όπως γίνεται από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις, με το Άγγλο αρχιδιαιτητή να τονίζει πως το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς πριν το τέρμα υπάρχει επιθετικό φάουλ του Τσόλακ. Μάλιστα, μετά από αυτό… θίχτηκε ο «κορυφαίος» ρέφερι της χώρας και στη τηλεδιάσκεψη τα «άκουσε» από τον Κλάτενμπεργκ.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ εξέφρασε επισήμως δυσφορία για τον επικεφαλής της ΚΕΔ, λέγοντας πως δεν αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του, ωστόσο αποκόμισαν αρνητικές εντυπώσεις θεωρώντας πως τήρησε διαφορετική στάση με ανάλογες φάσεις. Εξέφρασαν δε, την ελπίδα να πρόκειται για μια μεμονωμένη κακή στιγμή του Άγγλου παλαίμαχου ρέφερι.

Δηλαδή αντί να λένε και ευχαριστώ για το τρίποντο-δώρο, βγαίνουν κι από πάνω…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X