Σενάριο για οριστικό «λουκέτο» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Αναστέλλονται όλες οι διοργανώσεις της ΕΟΚ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διακοπούν οριστικά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορωνοϊός «χτυπάει» ανελέητα τη χώρα μας και τον αθλητισμό, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί. Για την ακρίβεια, μόνο η Superleague και η Basket League συνεχίζουν κανονικά.

Οι μέρες περνούν και κανείς δεν μπορεί να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι τα πρωτάθληματα. Όσο περνάει ο καιρός, όλο και φουντώνουν τα σενάρια για οριστική διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων κι ανανέωση του ραντεβού των ομάδων για τη νέα σεζόν.

Τα πρωταθλήματα υποτίθεται ότι ολοκληρώνονται τον Απρίλιο, αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μόνο τότε δεν θα τελειώσουν. Μένει να φανεί τι αποφασιστεί εν τέλει. Παράταση ή οριστικό λουκέτο.

Στον… αέρα φυσικά βρίσκονται και τα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και κορασίδων, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, την ώρα που η ΕΟΚ πετάει… χαρταετό και ρίχνει το μπαλάκι στην Πολιτεία, η οποία δεν πρόκειται να δώσει το “πράσινο” φως αν δεν υποχωρήσουν τα κρούσματα στη χώρα.

Περιμένουμε να δούμε με αγωνία τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα…

Πηγή: ebasket.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X