Στο μικροσκόπιο οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με Ζόρια

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο παιχνίδι με τους Ουκρανούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι του ματς με την Ζόρια:

Γιώργος Αθανασιάδης: Ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ. Λογικό να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό. Κάνει τεράστιο λάθος και ουσιαστικά δίνει το πρώτο γκολ στο… πιάτο στη Ζόρια. Από εκεί και πέρα δεν φέρει ευθύνη ούτε για το δεύτερο και φυσικά ούτε για το τρίτο γκολ.

Μιχάλης Μπακάκης: Πήρε και αυτός ξανά θέση στην ενδεκάδα και μπήκε καλά στο ματς. Είχε μεγάλη διάθεση και προσπάθησε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τα ανεβάσματα του από την πλευρά, να βοηθήσει και την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ανασταλτικά ήταν όπως πάντα  σταθερός. Άγνωστο γιατί βγήκε τόσο νωρίς από το ματς.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και πήρε ρόλο λίμπερο ανάμεσα στα δυο στόπερ. Κρατούσε πολύ σωστά την θέση του και προσπαθούσε να κατευθύνει συνολικά το παιχνίδι της ομάδας. Είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια και έγκαιρες επεμβάσεις όπου χρειαζόταν. Ακόμα και στην θάλασσα του δευτέρου ημιχρόνου, προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες.

Ιονουτς Ντεντελτσεάρου: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σταθερός και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Στο δεύτερο τον έπιασε και αυτόν θάλασσα, όπως και όλη την υπόλοιπη ομάδα. Έχανε μονομαχίες, έχανε την θέση του και γενικώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Στράτος Σβάρνας: Χρειάστηκε περισσότερες φορές από τους άλλους δυο του κέντρου της άμυνας, να… επέμβει για να κόψει κάποια επίθεση των Ουκρανών. Το έκανε σωστά και με πειστικό τρόπο. Επίσης ήταν πολλές φορές που ανέβηκε πιο ψηλά από την θέση ευθύνης του, για να μπορέσει να στηρίξει το πρέσινγκ της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να παίξει για μεγάλο διάστημα, ως δεξί μπακ και προσπάθησε να ανταποκριθεί.

Εμανουελ Ινσούα: Είχε διάθεση και προσπάθησε πολύ να βοηθήσει και αυτός, στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και στην επιθετική λειτουργία, με ανεβάσματα από την πλευρά του. Ωστόσο είχε κάποιες λάθος επιλογές, ενώ δεν μπορούσε να περάσει σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο, διότι στο δεύτερο ημίχρονο, τον πήρε και τον αυτόν η κατηφόρα, όπως και όλη την ομάδα.

Αντρέ Σιμόες: Πολλή δουλειά και πάλι από τον Πορτογάλο χαφ στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Πρέσαρε πολύ και έκοψε πολλές μπάλες. Ενώ πήρε πρωτοβουλίες για να συμμετάσχει ακόμα και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Επίσης έκανε πολλές κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια του, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Ζόρια. Έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να συμμαζέψει ότι συμμαζευόταν.

Γεβχεν Σάκχοφ: Έδειξε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρεί πλήρως τον ρυθμό που είχε, πριν από την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Συμμετείχε στο πρέσινγκ και βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι στην μεσαία γραμμή. Αλλά στο δημιουργικό δεν είχε τόσο μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Αδικήθηκε από την πρώτη κίτρινη κάρτα, ήταν σωστή η δεύτερη.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Γύρισε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά την απουσία λόγω τιμωρίας στο ματς με την ΑΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κινητικός και κυρίως πολύ πιεστικός πάνω στους αντιπάλους του. Από τους παίκτες που βοήθησαν την ΑΕΚ να ανακτήσει πολλές δεύτερες μπάλες. Στο δημιουργικό κομμάτι προσπάθησε πολύ να πάρει πρωτοβουλίες για να κτίσει επιθέσεις για την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν από τους πρώτους που χάθηκαν εντελώς από το γήπεδο.

Μάρκο Λιβάγια: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε μπάλες στα πόδια του, προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα και προσωπικές ενέργειες να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Δεν είχε συμπαραστάτες και το μόνο που κατάφερνε, ήταν να κερδίζει φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις, χάθηκε και αυτός.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στο ξεκίνημα το προσπάθησε αρκετά. Αλλά και αυτός δυσκολευόταν πολύ να βγάλει συνεργασίες στην επίθεση. Έδειχνε τις περισσότερες φορές απελπιστικά μόνος, όπως και ο Λιβάγια.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή, όταν το ματς είχε ήδη στραβώσει για την ΑΕΚ. Και μάλιστα πολύ. Έδωσε μάχες, το πάλεψε, αλλά ήταν και αυτός τις περισσότερες φορές απελπιστικά μόνος και εγκλωβισμένος στην επίθεση.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ήρθε από τον πάγκο για να μπορέσει να δώσει κάποιες ισορροπίες στην μεσαία γραμμή, ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Δεν τα κατάφερε καθώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Και στο τέλος κάνει και το πέναλτι για το τρίτο γκολ.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Μπήκε και αυτός στο ματς, όταν είχε αρχίσει ο κατήφορος. Και τον πήρε και αυτόν η μπάλα, καθώς δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Η τελευταία κίνηση από τον πάγκο. Πολύ αργά για να μπορέσει να κάνει το παραμικρό μέσα στο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X