ΑΕΚ: Δέκα χρόνια χωρίς εντός έδρας νίκη σε όμιλο

ΑΕΚ: Δέκα χρόνια χωρίς εντός έδρας νίκη σε όμιλο
Photo Credits: INTIME

Από το 2010 έχει να πανηγυρίσει ως γηπεδούχος η "Ενωση" σε γκρουπ ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντός έδρας νίκη σε όμιλο: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ. Η ευκαιρία ήταν μεγάλη. Το 4-1 στην Ουκρανία είχε δώσει την εντύπωση ότι η ΑΕΚ θα είχε ένα ακόμη εύκολο βράδυ κόντρα στη Ζόρια.

Η ομάδα του Καρέρα όμως απλά δεν κατέβηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ. Ετσι μέσα σε όλα δεν μπόρεσε να καταφέρει την πρώτη νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά έπειτα από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ πανηγύρισε ως γηπεδούχος σε γκρουπ Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου 2010. Αντίπαλος στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του ΟΥΕΦΑ 2010/11 ήταν η Χαϊντουκ Σπλιτ την οποία η «Ενωση» νίκησε με 3-1 στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ των Τζεμπούρ, Λυμπερόπουλου και Σκόκο.

Από τότε έχουν ακολουθήσει 13 ματς σε όμιλο χωρίς τρίποντο για την ΑΕΚ. Τρία για το Τσάμπιονς Λιγκ και δέκα για το Γιουρόπα. Εκτός έδρας αντίστοιχα η ΑΕΚ έχει 4 νίκες!

Να σημειωθεί πως μετά από εκείνο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο οι εντός έδρας νίκες με Βόλφσμπουργκ (2-1), Σέλτικ (2-1), Μπριζ (3-0) και Ντιναμό Τιφλίδας (1-0) ήταν όλες για τα προκριματικά.

Θα υπάρξει μια τελευταία ευκαιρία για φέτος κόντρα στη Μπράγκα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X