Ισοφάριση αρνητικού ρεκόρ για την ΑΕΚ

Ισοφάριση αρνητικού ρεκόρ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Για 4η φορά στην ευρωπαϊκή της ιστορία η "Ενωση" έχασε με τρία γκολ διαφορά ως γηπεδούχος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK κατάφερε να χάσει με το βαρύτατο 3-0 από τη Ζόρια. Μια ήττα που αποτελεί ισοφάριση της μεγαλύτερης σε διαφορά (τρία γκολ) σε εντός έδρας ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Η «Ενωση» έχει χάσει κι άλλες φορές με τρία γκολ ως γηπεδούχος. Εχει δεχθεί και τέσσερα γκολ (1-4) από τη Σέβιλλη. Το ανύπαρκτο βάρος του ονόματος του αντιπάλου κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Η ΑΕΚ έχασε για 4η φορά με -3 γκολ ως γηπεδούχος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πριν το αποψινό είχε χάσει με 0-3 στο ΟΑΚΑ από τη Ζενίτ. Η ήττα από την (επίσης πρώην σοβιετική) ήταν όπως και τώρα για τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ (ΟΥΕΦΑ τότε) το 2010-11. Δέκα χρόνια μετά ξανάζησε τον εφιάλτη μα άλλο Ζενίτ κι άλλο Ζόρια.

Το 1-4 από τη Σεβίλλη ήταν στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007-08, ενώ πριν από αυτό είχε προηγηθεί το 0-3 από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα προημιτελικά του Κυπελλούχων το 1996-97.

Ως… διεθνές 0-3 καταγράφεται κι εκείνο από την Σπαρτάκ Σόφιας το 1967-68 για το Βαλκανικό Κύπελλο. Πέραν τούτου ουδέν.

Παρί Σεν Ζερμέν, Σεβίλλη, Ζενίτ και τώρα… Ζόρια! Άλλο να χάσει από μεγαθήρια εκατομμυρίων κι άλλο από κάποια Ζόρια. Και στις προηγούμενες τουλάχιστον είχε παλέψει, αλλά είχε λυγίσει απέναντι στο βάρος των αντιπάλων της. Η Ζόρια όμως…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X