Διεκόπη οριστικά το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Μαραντόνα

Διεκόπη οριστικά το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Μαραντόνα
Photo Credits: INTIME

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα νωρίτερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο προεδρικό μέγαρο κατά τη διάρκεια του λαϊκού προσκυνήματος στη σορό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα οδήγησε την κυβέρνηση της Αργεντινής να αποφασίσει στην οριστική διακοπή του.

Ολοκληρώθηκε, με τον πλέον επεισοδιακό και άδοξο τρόπο, το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Μετά τα σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα, τραυματίες και συλλήψεις, εξαιτίας της εισβολής φιλάθλων στο προεδρικό μέγαρο και την αναχαίτιση από την αστυνομία, η κυβέρνηση της Αργεντινής αποφάσισε να βάλει τέλος στο λαϊκό προσκύνημα, παρ’ ότι είχε αποφασιστεί η παράταση μέχρι τις δώδεκα το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Σε λίγη ώρα, η σορός του Μαραντόνα θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο, με πομπή που θα περάσει από κεντρικούς δρόμους του Μπουένος Άιρες, ώστε όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν, να το κάνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X