Τσιγκρίνσκι: «Μέχρι την αποβολή είχαμε τον έλεγχο -Κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει»

Τσιγκρίνσκι: «Μέχρι την αποβολή είχαμε τον έλεγχο -Κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά το ματς με τη Ζόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τόνισε πως παρά την ήττα με 3-0 από τη Ζόρια, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, κανείς στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε πως μέχρι την αποβολή η Ενωση είχε τον έλεγχο στο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote Tv:

Για την βαριά ήττα και τι δεν πήγε καλά; «Σε γενικές γραμμές μέχρι και την αποβολή είχαμε τον έλεγχο. Κατά τη γνώμη μου μέχρι εκείνο το σημείο δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Όταν ήρθε η κόκκινη αλλάξαμε πράγματα, δώσαμε χώρους, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκόραρε».

Αν η επιθυμία της ΑΕΚ να σκοράρει και με 10 παίκτες έφερε αυτό το αποτέλεσμα; «Αν κάποιος δει το τελικό σκορ, ναι θα πει ότι ήταν λάθος αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Αλλα δε νιώθω ότι χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ακόμη και όταν ήταν 0-1 και εμείς με 10 παίκτες πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν καταλάβαμε σε όλο το παιχνίδι ότι η Ζόρια ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Απλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας».

Αν ήταν μία κακή παρένθεση το αποψινό που κλείνει ή πισωγύρισμα; «Εχουμε ακόμη ελπίδες για την πρόκριση. Κανείς στην ομάδα δεν πρόκειται να παρατήσει. Εχουμε δυο ματς. Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X