Europa League: Προκρίθηκε η Λέστερ, 3-3 με την Μπράγκα στην Πορτογαλία

Europa League: Προκρίθηκε η Λέστερ, 3-3 με την Μπράγκα στην Πορτογαλία
Photo Credits: INTIME

Η Λέστερ με γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 95ο λεπτό ισοφάρισε την Μπράγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε Μπράγκα και Λέστερ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τους Αγγλους τελικά να παίρνουν τον βαθμό με γκολ στο 95′.

Το ματς στην Πορτογαλία μας επιφύλασσε διαρκείς εναλλαγές στο σκορ με την Μπράγκα να παίρνει τρείς φορές το προβάδισμα, όμως τη Λέστερ τελικά να παίρνει τον βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-1 χάρη στα γκολ των Ελμουσράτι (4′) και Παουλίνιο (24′) με την Λέστερ να μειώνει με τον Μπαρντ στο 9ο λεπτό. Οι «Αλεπούδες» ισοφάρισαν με το πρώτο τέρμα του Τόμας με τη φανέλα της ομάδας στο  79′, ωστόσο η Μπράγκα έδειξε να… κλειδώνει τη νίκη με τον Φρανσέρτζιο στο τέλος αλλά…

Αλλά ο καλύτερος επιθετικός του αγγλικού πρωταθλήματος, Τζέιμι Βάρντι, δεν άφησε την ομάδα του να χάσει βαθμούς στη διοργάνωση και στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού (95′) έγραψε από κοντά το 3-3 και έστειλε τους φιλοξενούμενους στους «32».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X