Κολονέλο: «Ο Αθανασιάδης αξίζει να πάρει λεπτά συμμετοχής, θέλαμε να προστατέψουμε τον Τσιντώτα»

Κολονέλο: «Ο Αθανασιάδης αξίζει να πάρει λεπτά συμμετοχής, θέλαμε να προστατέψουμε τον Τσιντώτα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τζιανλούκα Κολονέλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκινάει με τον Γιώργο Αθανασιάδη κόντρα στη Ζόρια, με τον βοηθό του Μάσιμο Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο, να τονίζει πως του αξίζει να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο Κολονέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, όπου και αναφέρθηκε στις αποφάσεις που πάρθηκαν για την αρχική ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολονέλο

Για το πώς περιμένει το ματς και πώς πέρασε τον κορωνοϊό;

«Στον προηγούμενο αγώνα με τη Ζόρια, κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Αξίζαμε τη νίκη. Σήμερα θα είναι εντελώς διαφορετικός αγώνας. πρέπει να μπούμε με καλή νοοτροπία και να πάρουμε τη νίκη. Τις 10 ημέρες που είχα κορωνοϊό, δεν πέρασα καλά, γιατί δεν ήμουν κοντά στην ομάδα. Είχα ελαφριά συμπτώματα: δεν είχα γεύση και όσφρηση και πόνους στη μέση».

Για το ντεμπούτο του Αθανασιάδη κι αν το ρόλο του Μάνταλου στο ματς θα τον έχει ο Σάκχοφ;

«Ο Αθανασιάδης γνωρίζουμε ότι είναι πολύ καλός και δυνατός παίκτης. Αξίζει να έχει λεπτά στην ομάδα. Από την άλλη είναι να προστατέψουμε και λίγο τον Τσιντώτα, που έχει πολλά παιχνίδια. Γνωρίζουμε τον Γιώργο ότι είναι πολύ καλός επαγγελματίας. Για το κέντρο και οι τρεις (Σιμόες, Κρίστιτισιτς, Σάκχοφ) θα βάλουν τα δυνατά τους και όσοι είναι εκεί θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αντικαταστάσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X