Μπαρτσελόνα: Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαρτομέου έταξε την επιστροφή του Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαρτομέου έταξε την επιστροφή του Νεϊμάρ
Photo Credits: INTIME

Αν εκλεγεί πρόεδρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Εμίλι Ρούσο, που είχε παραιτηθεί εξαιτίας διαφορών του με τον Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, υποστήριξε πως αν εκλεγεί πρόεδρος θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ.

Ο Εμίλι Ρουσό αποχώρησε από την θέση του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα λόγω διαφορών του με τον πρώην πια πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και τώρα φιλοδοξεί να επιστρέψει ως ο νέος πρόεδρος των Μπλαουγκράνα.

Στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, μάλιστα, υποσχέθηκε την επιστροφή του Νεϊμάρ. «Θα αποκτήσουμε δύο ποδοσφαιριστές τοπ, ένας εκ των οποίων θα είναι ο Νεϊμάρ. Δουλεύουμε για να τον φέρουμε πίσω στην Μπαρτσελόνα… αν αποσύρει τις αγωγές που έχει καταθέσει κατά του συλλόγου».

Για το άλλο μεταγραφικό «μπαμ», ο Ρουσό υποστήριξε ότι «ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε το όνομά του. Δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Είμαστε σε απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον παίκτη».

Ο Ρουσό προανήγγειλε ακόμα ότι, σε περίπτωση εκλογής του, θα κάνει δημοψήφισμα μεταξύ των φιλάθλων για να ονομαστεί το γήπεδο «Καμπ Νόου – Λέο Μέσι» και θα προσεγγίσει Τσάβι, Αντρές Ινιέστα και Κάρλες Πουγιόλ για να επιστρέψουν στον σύλλογο σε διάφορα πόστα.

Παρά τις προαναγγελίες του Ρουσό, πάντως, μεγάλο φαβορί για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του Ιανουαρίου παραμένει ο Βίκτορ Φοντ, με αουτσάιντερ τον άλλοτε (πολύ πετυχημένο) πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X