Ο Μαραντόνα κατάφερε να ενώσει τους φίλους της Μπόκα και της Ρίβερ (ΦΩΤΟ)

Μόνο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μπορεί να το καταφέρει αυτό

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατάφερε να ενώσει μέχρι και άσπονδους εχθρούς, καθώς μία σπαρακτική φωτογραφία δείχνει έναν οπαδό της Μπόκα και έναν της Ρίβερ να είναι αγκαλιασμένοι και να κλαίνε.

Σήμερά, είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου και δη τους συμπατριώτες του «Ντιεγκίτο. Οι Αργεντίνοι συρρέουν κατά χιλιάδες στο Προεδρικό Μέγαρο της χώρας για να ασπαστούν για ύστατη φορά τον Μαραντόνα που έφυγε για χθες από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Οι εικόνες τόσο μέσα, αλλά ακόμα περισσότερο έξω είναι έντονες. Ανθρωποι κλαίνε, τραγουδάνε, οδύρονται, φωνάζουν για τον θρύλο του ποδοσφαίρου.

Ο Μαραντόνα ένωσε Μπόκα και Ρίβερ

Ακόμα και οι πιο άσπονδοι εχθροί έγιναν σήμερα ένα για τον Μαραντόνα.

Ενδεικτική είναι η φωτογραφία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της αργεντινής όπου ένας φίλαθλος της Ρίβερ Πλέιτ κλαίει στον ώμο ενός άνδρα -που επίσης οδύρεται- και φορά φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Η έχθρα των δύο ομάδων κρατάει δεκάδες χρόνια και επεκτείνεται και πέρα από το ποδόσφαιρο. Ο Μαραντόνα όμως, «παιδί» και οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς το έκανε και αυτό. Ενωσε τους οπαδούς Μπόκα-Ρίβερ.

Ο Μαραντόνα κατάφερε να ενώσει τους φίλους της Μπόκα και της Ρίβερ (ΦΩΤΟ)

Ο Μαραντόνα κατάφερε να ενώσει τους φίλους της Μπόκα και της Ρίβερ (ΦΩΤΟ) Ο Μαραντόνα κατάφερε να ενώσει τους φίλους της Μπόκα και της Ρίβερ (ΦΩΤΟ)

Ο Μαραντόνα κατάφερε να ενώσει τους φίλους της Μπόκα και της Ρίβερ (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X