Μπιέλσα για Μαραντόνα: «Ηταν για εμάς και θα συνεχίσει να είναι είδωλο» (VIDEO)

Μπιέλσα για Μαραντόνα: «Ηταν για εμάς και θα συνεχίσει να είναι είδωλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

To συγκινητικό «αντίο» του Μαρσέλο Μπιέλσα στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, με τον προπονητή της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα να του στέλνει το δικό του αντίο.

«Αν μπορούσε εκείνος, έκανε τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι για όλα ικανοί». Με αυτή τη φράση, ο Μαρσέλο Μπιέλσα υπογράμμισε τα λόγια του για τον συμπατριώτη, φίλο και είδωλό του, Ντιέγκο Μαραντόνα, που μπορεί να έφυγε από τη ζωή, αλλά δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι είδωλο.

«Ήταν ένας καλλιτέχνης. Είχε κερδίσει την αναγνωρισιμότητα για αυτά που έδινε στους οπαδούς με τόση ομορφιά. Το είδωλο Μαραντόνα, μας έκανε να πιστεύουμε ότι αν το μπορεί εκείνος, τότε όλοι είμαστε ικανοί. Για αυτό η απώλεια ενός ειδώλου γίνεται περισσότερο αισθητή σε εκείνους που είναι οι περισσότερο αποκλεισμένοι. Ήταν για εμάς και θα συνεχίσει να είναι είδωλο», δήλωσε γεμάτος συγκίνηση ο Αργεντίνος τεχνικός της Λιντς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X