ΑΕΚ: Την ανωτερότητα της ομάδας χάντμπολ παραδέχεται και η Πρίστινα

ΑΕΚ: Την ανωτερότητα της ομάδας χάντμπολ παραδέχεται και η Πρίστινα
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ομάδας του Κοσόβου χαρακτήρισε την ΑΕΚ την ισχυρότερη από τους πιθανούς αντιπάλους της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα παιχνίδια με την Πρίστινα και αυτό το αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι της ομάδας του Κοσόβου.

Ο προπονητής της Πριστίνα, Ταΐμπ Καμπάσι με δηλώσεις του μετά την κλήρωση σχολίασε πως η ΑΕΚ ήταν ο ισχυρότερος αντίπαλος μεταξύ των οκτώ πιθανών ομάδων που θα μπορούσε να τους τύχει: «H AEK είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος μεταξύ των 8 πιθανών. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ξένους παίκτες και τους καλύτερους Έλληνες. Ποτέ δεν ξέρεις όμως στον αθλητισμό. Θα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις». Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε και η ομοσπονδία χάντμπολ του Κοσόβου σχολιάζοντας: «Η Πριστίνα παραδέχεται πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί, όμως στην ομάδα υπόσχονται να δώσουν το απόλυτο των δυνάμεών τους. H κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή. Η ΑΕΚ έχει ένα ισχυρό ρόστερ, με πολλούς ξένους παίκτες και θεωρείται ως μία από τις πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X