ΑΕΚ: Η πορεία της γυναικείας ομάδας πόλο στην Α1!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Τι έκαναν τα κορίτσια της ΑΕΚ στις πρώτες αγωνιστικές της Α' κατηγορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει κάνει αίσθηση στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης. Η ομάδα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019 και σε λιγότερο από 2 χρόνια, όχι μόνο βρίσκεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία, αλλά φιγουράρει και στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η ομάδα της Κικής Λιόση ξεκίνησε τη φετινή της παρθενική πορεία στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης με στόχο να κάνει αισθητή την παρουσία της και το πέτυχε και με το παραπάνω στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Η “Ένωση” σημείωσε 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, σκοράρωντας 48 γκολ και δεχόμενη 41.

Οι «κιτρινόμαυρες» επιβλήθηκαν των ΝΟ Λάρισας και ΝΕ Πατρών εκτός και του ΝΟ Ρεθύμνου εντός έδρας, ήρθαν ισόπαλες με τον Νηρέα Χαλανδρίου σε μία αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί με νίκη, ενώ ηττήθηκαν από τον Εθνικό Πειραιώς.

Σε αυτές τις 5 αγωνιστικές έχουν αγωνιστεί 18 αθλήτριες, εκ των οποίων 13 δεν έχουν χάσει αγώνα. Πρόκειται για τις Μαρία Τσουρή, Έλλη Πρωτοπαπά, Αναστασία Λούδη, Εύα Λούδη, Αμαλία Πάτερου, Μαριάννα Μαστρόκαλου, Ιόλη Μπενέκου, Κική Στρατιδάκη, Βικτωρία Ζοφώλη, Μαρία Μπαλωμενάκη, Μαρκέλλα Παντελίδου, Σμαράγδα Γροζοπούλου και Federica Lavi.

Από τις 18 αθλήτριες, δίχτυα έχουν βρει οι εξής 8: Έλλη Πρωτοπαπά, Αναστασία Λούδη, Εύα Λούδη, Αμαλία Πάτερου, Ιόλη Μπενέκου, Κική Στρατιδάκη, Βικτωρία Ζοφώλη, Μαρία Μπαλωμενάκη.

Κορυφαίες σκόρερ της ΑΕΚ αυτές τις 5 αγωνιστικές είναι η Έλλη Πρωτοπαπά και Βικτωρία Ζοφώλη με 9 τέρματα αμφότερες, ενώ ακολουθεί η Κική Στρατιδάκη με 8 γκολ.

Πλέον, στην ΑΕΚ αναμένουν τις αποφάσεις για τη συνέχιση των διοργανώσεων, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς φέρνει την “Ένωση” αντιμέτωπη με ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακό ΣΦΠ για την 6η και 7η αγωνιστική αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X