Black Friday: Μέχρι πότε θα έχουμε προσφορές!

Black Friday: Μέχρι πότε θα έχουμε προσφορές!

Μετά την «Black Friday» έρχεται η «Cyber Monday».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου αναμένεται να δώσει ανάσα στην αγορά, καθώς εκείνη την ημέρα πρόκειται να πέσει η φετινή «Black Friday», εν μέσω lockdown, με τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και όχι μόνο να υπόσχονται ήδη εδώ και μερικές ημέρες μεγάλες προσφορές.
«Black Week» αντί για «Black Friday»

Τα καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας είναι αυτά που βρίσκονται, κατά κύριο λόγο, στο επίκεντρο του καταναλωτικού ενδιαφέροντος κατά την «Black Friday».

Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως ο «Κωτσόβολος», θα αρχίσουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές ενόψει της «Black Friday» ακόμα και από την Πέμπτη (19/11), δηλαδή μια εβδομάδα νωρίτερα.

Για την «Black Friday» και την αυξημένη καταναλωτική κίνηση ετοιμάζονται και αλυσίδες με προϊόντα τεχνολογίας, που συνήθως βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκείνη την ημέρα, όπως είναι το «Πλαίσιο».

Στον «πυρετό» εκείνης της ημέρας κινείται και η αλυσίδα καταστημάτων «Γερμανός», που υπόσχεται μεγάλες εκπτώσεις.

Μετά την «Black Friday» έρχεται η «Cyber Monday».

Η «Cyber Monday» καθιερώθηκε από τους εμπόρους, οι οποίοι διαπίστωσαν την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού στη «Black Friday», με τις εικόνες ανθρώπων να κάνουν ουρές στα καταστήματα ώστε να ψωνίσουν φθηνότερα, να φέρνει την ιδέα για κάτι παρόμοιο και στη διαδικτυακή αγορά.

Έτσι, τη «Cyber Monday», οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να βρουν μέσω διαδικτύου προσφορές και προϊόντα να πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Φέτος, η «Cyber Monday» πέφτει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, μετά την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ.

Ως εκ τούτου, τη συγκεκριμένη ημέρα οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκεφθούν τα e-shops για τις ηλεκτρονικές τους αγορές, προκειμένου να επωφεληθούν από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X