«Σκίζει» τα δίχτυα με Μαχαίρα!

«Σκίζει» τα δίχτυα με Μαχαίρα!

Ο Μάσιμο Καρέρα βλέπει την ομάδα του να βγάζει σιγά σιγά στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να διπλασιάσει τις νίκες απέναντι στη Ζόρια και να μπει για τα καλά στην υπόθεση 2η θέση και πρόκριση, έχει ως μοναδικό στόχο η ΑΕΚ (26/11, 19:55).

Το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει μπροστά της ΑΕΚ απέναντι στους Ουκρανούς, τους οποίους είχε ταπεινώσει εκτός έδρας με 4-1 πριν από τρεις εβδομάδες. Το ενδεχόμενο να επικρατήσει και απόψε η Ένωση με το ίδιο σκορ «πληρώνει» 26,00 απόδοση!

Ο Μάσιμο Καρέρα βλέπει την ομάδα του να βγάζει σιγά σιγά στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται στο κομμάτι της δημιουργίας και να μαζεύει ταυτόχρονα θετικά αποτελέσματα. Αυτό θέλει να κάνει κόντρα στην αδύναμη Ζόρια. Να νικήσει, να ανέβει στους 6 βαθμούς στον όμιλο και να περιμένει το αποτέλεσμα της Μπράγκα με τη Λέστερ, παιχνίδι που θέλει ξεκάθαρα «διπλό» των Άγγλων.

Αμιγώς αγωνιστικά και με βάση των δυναμική των δύο ομάδων, η ΑΕΚ όχι μόνο θα νικήσει, αλλά πιθανότατα θα προσφέρει θέαμα και αρκετά γκολ! Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη από νωρίς και να σκεφτούν γρήγορα το επόμενο παιχνίδι τους.

Στη τελευταία πεντάδα αγώνων σε Ευρώπη και Ελλάδα οι κιτρινόμαυροι νικούν τέσσερις νίκες και την ήττα… στα σημεία από την Λέστερ.

Για την Ένωση δεν θα παίξουν οι Μάνταλος και Λόπες, αλλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι υπάρχει πληθώρα λύσεων. Το πιθανότερο σχήμα είναι το 4-2-3-1 με τον νεαρό Μαχαίρα να ξεκινά και πάλι βασικός, όπως και οι Λιβάγια-Τάνκοβιτς. Μπορεί να σκοράρει ο Μαχαίρας κόντρα στους Ουκρανούς και να δώσει το «4άρι»;

Η Ζόρια είναι τελευταία στον όμιλο με τρεις ήττες, 0 βαθμούς και τέρματα 2-9. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα δεν έκανε νίκες ούτε στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Βόρσκλα Πολτάβα.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X