Μαραντόνα: Οι αγγλικές εφημερίδες τον αποκαλούν «κλέφτη» μετά τον θάνατό του (ΦΩΤΟ)

Οι αγγλικές εφημερίδες δεν ξεχνούν το "χέρι του Θεού"

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού έχει συνταραχθεί απ’ τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς. Όπως είναι λογικό, ο διεθνής Τύπος κοσμεί τα πρωτοσέλιδά του με τη φιγούρα του θρύλου της Αργεντινής, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, “Θεό”, “Αιώνιο” και “Αθάνατο”.

Ωστόσο, οι αγγλικές εφημερίδες δεν ξεχνούν το “χέρι του Θεού” στον περίφημο προημιτελικό μεταξύ της Αργεντινής και της Αγγλίας στο Μουντιάλ του 1986. Ανάμεσα στα εγκωμιαστικά σχόλια, δεν λείπουν και κάποιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τον Μαραντόνα. Συγκεκριμένα, η Mirror αναφέρει πως «ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ένας ήρωας, ένας παλιάνθρωπος, ένας κλέφτης και μία ιδιοφυία πέθανε στα 60 του».

Από την άλλη πλευρά, η Daily Star έχει φωτογραφία απ’ τη φάση με το χέρι του Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, γράφοντας: «Πού ήταν το VAR όταν το χρειαζόμασταν περισσότερο;», ενώ τόσο η Sun όσο και η Express κάνουν ειδική μνεία σε αυτό το γεγονός στα πρωτοσέλιδά τους.Μαραντόνα: Οι αγγλικές εφημερίδες τον αποκαλούν «κλέφτη» μετά τον θάνατό του (ΦΩΤΟ) Μαραντόνα: Οι αγγλικές εφημερίδες τον αποκαλούν «κλέφτη» μετά τον θάνατό του (ΦΩΤΟ) Μαραντόνα: Οι αγγλικές εφημερίδες τον αποκαλούν «κλέφτη» μετά τον θάνατό του (ΦΩΤΟ) Μαραντόνα: Οι αγγλικές εφημερίδες τον αποκαλούν «κλέφτη» μετά τον θάνατό του (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X