Σπαραγμός για τον Ντιέγκο: Χιλιάδες στους δρόμους στη μεταφορά της σορού του Μαραντόνα (VIDEO)

Σπαραγμός για τον Ντιέγκο: Χιλιάδες στους δρόμους στη μεταφορά της σορού του Μαραντόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο για το τελευταίο χειροκρότημα στον Ντιέγο Μαραντόνα κατά τη μεταφορά της σωρού του. Στην έδρα της κυβέρνησης της Αργεντινής του βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η σωρός του θρύλου του παγκόσμιου καθώς σήμερα αρχίζει το λαΪκό προσκύνημα στον ήρωα της χώρας του.

Κατά τη μεταφορά από το σπίτι όπου έζησε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, χιλιάδες Αργεντινοί είχαν βγει στους δρόμους. Με δάκρυα στα μάτια ήθελαν να τον δουν για τελευταία φορά. Να τον χειροκροτήσουν για τις μοναδικές στιγμές που τους χάρισε. Η Κλαούντια Βιγιαφάνε και οι κόρες του Ντάλμα και Τζιανίνα ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στην έδρα της κυβέρνησης.

Λίγο μετά, ο Σέρχιο Γκοικοετσέα, αρκετοί παγκόσμιοι πρωταθλητές από την ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1986, ο Γκιγιέρμο Κόπολα και άλλοι στενοί φίλοι. Στην Plaza de Mayo, ένα μεγάλο πλήθος έχει συγκεντρωθεί, περιμένοντας έως ότου ξεκινήσει (11:00) το λαϊκό προσκύνημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X