«Λάθος να διαρρέονται οι διάλογοι των διαιτητών με την ΚΕΔ»

To mail των διαιτητών μετά από όσα έγιναν με την ΚΕΔ

Μετά την αποκάλυψη για όσα συνέβησαν στην τηλεδιάσκεψη των διαιτητών με την ΚΕΔ για τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής και την κόντρα που υπήρξε για το γκολ του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ο Σιδηρόπουλου λανθασμένα δεν υπέδειξε ως επιθετικό φάουλ, το όργανο των διαιτητών έστειλε μέιλ στους ρέφερι της Superleague, ζητώντας τους να μη διαρρέουν τους διαλόγους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μέιλ των διαιτητών:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Tις τελευταίες ώρες βλέπουμε να διακινούνται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιλεκτικά οι διάλογοι που έλαβαν χώρα στις προγραμματισμένες συναντήσεις με την ΚΕΔ.

Ως επιτροπή διαιτητών θεωρούμε ΛΑΘΟΣ αυτό που έγινε καθώς αυτές οι συναντήσεις διέπονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας! Η όποια διαφωνία με την ΚΕΔ σε σχέση με παραβάσεις σε αγώνες δεν πρέπει και δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο συζήτησης έξω από τον χώρο της διαιτησίας. Η δημοσιοποίηση των διαλόγων όχι μόνο δεν βοηθάει σε κάτι αλλά δυσχεραίνει την συνεργασία μας με την ΚΕΔ.

Η ΚΕΔ από την έλευσή τους εργάζεται προς το συμφέρον των διαιτητών σε όλα τα επίπεδα, είτε αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, είτε στο οικονομικό, είτε στο χορηγικό (στολές κτλ).

Θεωρούμε ότι από τέτοιες ενέργειες εμείς οι διαιτητές δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα παρά μόνο να γίνουμε βορά σε επικοινωνιακά παιχνίδια.

Συνιστούμε στα μέλη μας την αποφυγή παρόμοιων ενεργειών στο μέλλον και ευελπιστούμε σε πιστή εφαρμογή!»

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X