ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή για το ΑΕΚ-Ζόρια

ENWSI TV: Ολο το βράδυ εκπομπή για το ΑΕΚ-Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Το ανανεωμένο ENWSI TV με το... ευρωπαϊκό του κοστούμι απόψε στο ΟΑΚΑ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ευρωπαϊκή δράση επιστρέφει σήμερα για την ΑΕΚ και μαζί επιστρέφει το… αγωνιστικό ENWSI TV. Μετά την εκπομπή της Δευτέρας έβαλε και εσάς στο παιχνίδι, απόψε το ENWSI TV επιστρέφει με τα Pre και Post Game, μέσω του επίσημου καναλιού στο Youtube.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ζόρια στο ΟΑΚΑ στις 19:55 (LIVE σχολιασμός enwsi.gr, CosmoteSport 3) με στόχο τη νίκη που θα επεκτείνει το νικηφόρο σερί του Δικεφάλου. Ο Μάσιμο Καρέρα καλείται σήμερα να βρει την «χρυσή τομή» ανάμεσα στο rotation και τη σωστή διαχείριση ώστε η ΑΕΚ να συνεχίσει με νίκες, αλλά και να προφυλάξει τους παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο 100%.

Το ENWSI TV θα δηλώσει παρών απόψε. Στις 19:00 θα ξεκινήσει το Pre Game με τον Σταύρο Καζαντζόγλου ως συντονιστή με το δυναμικό του enwsi.gr να δίνει τις προβλέψεις του για το παιχνίδι με τους Ουκρανούς και τα πλάνα του Καρέρα. Ενώ στις 22:30 θα ξεκινήσει το Post Game από το ΟΑΚΑ ξανά με τον Σταύρο Καζαντζόγλου με το δημοσιογραφικό «οπλοστάσιο» του enwsi.gr να σχολιάζει ό,τι θα έχει συμβεί στην αναμέτρηση της Ενωση.

Αμφότερες οι εκπομπές θα μεταδοθούν LIVE στο επίσημο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεστε για τις εκπομπές του ENWSI TV.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X