Η ΑΕΚ θέλει... μόνο νίκη με Ζόρια και καλά νέα από την Μπράγκα (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ θέλει... μόνο νίκη με Ζόρια και καλά νέα από την Μπράγκα (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φορά ξανά τα… ευρωπαϊκά της η ΑΕΚ απόψε (19:55, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 3) υποδεχόμενη την Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Μετά την άνετη νίκη στην Ουκρανία (1-4), η ΑΕΚ πέρασε πολλά με τον κορωνοϊό, όμως πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω. Ο Μάσιμο Καρέρα σε κάθε ματς έχει και περισσότερες λύσεις και με το υλικό που έχει στα χέρια του θα επιχειρήσει να κυνηγήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα… πράγματα είναι απλά για την ΑΕΚ που με λίγη τύχη -και αρνητικό αποτέλεσμα της Μπράγκα με την Λέστερ- θα μπορεί μέχρι τέλους να έχει ελπίδες για πρόκριση στους «32». Η Ενωση μετά και την ευρεία νίκη επί της Λάρισας έχει ανεβασμένο ηθικό και δείχνει βελτιωμένη σε κάθε παιχνίδι.

Οι απουσίες

Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να βλέπει πιο γεμάτο πλέον το οπλοστάσιό του σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, όμως και πάλι στερείται σημαντικών λύσεων. Η πιο σημαντική απουσία για τον Δικέφαλο είναι εκείνη του Πέτρου Μάνταλου ο οποίος με την κίτρινη που είδε στην Ουκρανία μένει εκτός από το σημερινό παιχνίδι. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Ελντερ Λόπες που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Λάρισα στην Ριζούπολη, αλλά ούτε και ο Λιβάι Γκαρσία που παραμένει ανέτοιμος και ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του

Το πλάνο της ΑΕΚ για την Ζόρια

Η τελευταία δοκιμή του Καρέρα έδειξε πλάνο… Ουκρανίας για την ΑΕΚ. Αν και είχε λίγες αλλαγές.

Ο Ιταλός αναμένεται να παρατάξει τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια για να του δώσει την ευκαιρία στο πιο εύκολο ματς του ομίλου και να πάρει… ανάσα ο Τσιντώτας ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Στα άκρα της άμυνας ο Μπακάκης δεξιά και ο Ινσούα αριστερά, με τριάδα στα στόπερ τους Νεντελτσεάρου-Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα, όπως ακριβώς και στο 1-4 της Ουκρανίας.

Στον άξονα ο Σιμόες, με τους Σάκχοφ-Κρίστιτσιτς ελλείψει του τιμωρημένου Μάνταλου και στην επίθεση οι δύο… εκτελεστές της Ουκρανίας Λιβάγια-Τάνκοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Τσιντώτας, Θεοχάρης, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Με προβλήματα στην Αθήνα η Ζόρια

Η Ζόρια ξεκίνησαν χθες το ταξίδι τους για την Αθήνα έχοντας ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες μέρες με την πανδημία του κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα. Στα τελευταία τεστ πάντως άπαντες βγήκαν αρνητικοί. Στην Ελλάδα οι Ουκρανοί έφτασαν πάντως με μόλις 20 παίκτες και όχι με 23 ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρίσκονται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

7ος Όμιλος

19:55 ΑΕΚ-Ζόρια

19:55 Μπράγκα-Λέστερ

H βαθμολογία

1. Λέστερ 9
2.Μπράγκα 6
3.ΑΕΚ 3
4.Ζόρια 0

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ζόρια

Ο Άλιγαρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ζόρια. Ο 33χρονος διαιτητής έχει «σφυρίξει» σε δύο αγώνες της Super League. Στις 10 Μαρτίου του 2019 ήταν στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0 και στις 2 Φεβρουαρίου ήταν στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0. Φέτος έχει διευθύνει το Γαλατάσαραϊ-Σλόβαν 0-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και το Βουλγαρία-Ουαλία 0-1 για το Nations League.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X