Και ο Μαρτίνς έχει παράπονα από τη διαιτησία: «Αν είχε δοθεί το φάουλ...»

Και ο Μαρτίνς έχει παράπονα από τη διαιτησία: «Αν είχε δοθεί το φάουλ...»

Μετά τον Μαρινάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι έκανε παράπονα για τη διαιτησία.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην είχαν ούτε μία τελική στον στόχο, όμως ήδη έχουν εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία.

Την αρχή την έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ και ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στη φάση του γκολ της Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές απώλειες παικτών που φάνηκε ότι μας έλειπαν. Αν είχε δοθεί το φάουλ στον Ντρέγκερ, ίσως το γκολ να μην είχε μετρήσει. Πάντως η ομάδα έδειξε αξιοπρέπεια και χαρακτήρα», δήλωσε.

Για τα κρίσιμα ματς που έπονται και αν περιμένει επιστροφές από τους απόντες είπε: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ίσως επιστρέψουν. Ίσως τον Μπρούμα ή κάποιους παίκτες αν βγάλουν αρνητικό δείγμα. Πάντως στα αμέσως προσεχή ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε κάποιον διαθέσιμο».

Αναφορικά με το σχήμα με πεντάδα στην άμυνα επισήμανε: «Είχαμε μόλις 3-4 μέρες να δουλέψουμε σε αυτό, αλλά με τις απουσίες που είχαμε ήταν μια αρκετά καλή λύση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί όταν έχεις τόσο λίγο χρόνο να το δουλέψεις στις προπονήσεις.

Για το αν τον προβληματίζει που η ομάδα του έκανε το πρώτο της σουτ στο 88’, ανέφερε: «Η Σίτι μας δυσκόλεψε πολύ στο να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Παίξαμε με έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα ήταν άδικο να έχω παράπονο από τους παίκτες μου σήμερα, γιατί έδειξαν χαρακτήρα και αξιοπρέπεια, τα έδωσα όλα και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν».

Τέλος, κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, είπε: «Μια πολύ δυσάρεστη είδηση. Είναι από τους παίκτες που έκαναν το ποδόσφαιρο αυτό που μας παθιάζει. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για το χώρο μας, πρέπει να συλλυπηθούμε την οικογένειά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X