Ταμπούρι και Αγιος ο Θεός για τον Ολυμπιακό, ήττα μόνο με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ταμπούρι και Αγιος ο Θεός για τον Ολυμπιακό, ήττα μόνο με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μάντσεστερ Σίτι είναι δεδομένη και αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Η αγγλική ομάδα κέρδισε άνετα με 1-0 τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ.Καραϊσκάκη» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά η αλήθεια είναι πως είχε αρκετές απουσίες, παρόλα αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, χαρακτηριστικό είναι τ’ ότι είχε μόλις 2 τελικές (καμία στον στόχο), ενώ η Σίτι είχε 22.

Είτε επειδή οι απουσίες επηρέασαν πολύ την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, είτε επειδή η Σίτι μπήκε στο ματς αποφασισμένη να το ελέγξει σε απόλυτο βαθμό και το έκανε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πρέσαρε παντού, έκλεβε μπάλες και δεν επέτρεπε στους ερυθρόλευκους να την κρατήσουν λίγο και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε θέση άμυνας και μπορεί να απέφυγε το 0-1 στο 31′ επειδή ο Σα απέκρουσε στο τετ α τετ του Ζέσους, αλλά στο 36′ το… κακό έγινε, με το πλασέ του Φόντεν εντός περιοχής μετά το τακουνάκι του Στέρλινγκ (0-1). Ο οποίος, με τη σειρά του, απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά ο Σα απέκρουσε.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο β’ μέρος, αφού η Μάντσεστερ Σίτι διατηρούσε τον έλεγχο και απειλούσε με Στέρλινγκ και Σίλβα, ενώ οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούσαν να δυσκολεύονται πολύ. Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες είχαν μία καλή στιγμή για να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν την ισοπαλία, με τον Φορτούνη στο 88′, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά το σουτ που έκανε και η ήττα οριστικοποιήθηκε.

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (66’ Βρουσάι), Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Πέπε (71’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (78’ Σουντανί), Φορτούνης

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαντιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Μεντί (78’ Ζιντσένκο), Ντίας, Στόουνς, Ρόντρι (76’ Φερναντίνιο), Γκουντογκάν (86’ Ντόιλ), Φόντεν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (76’ Μαχρέζ), Ζεσούς (78’ Αγουέρο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X