Χρόμοφ: «Παρά πολύ δυνατός αντίπαλος η ΑΕΚ, ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα αύριο»

Χρόμοφ: «Παρά πολύ δυνατός αντίπαλος η ΑΕΚ, ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα αύριο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο επιθετικός της Ζόρια, Αρτέμ Χρόμοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τη Ζόρια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον επιθετικό των Ουκρανών, Αρτέμ Χρόμοφ, να υποστηρίζει κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στη συνέντευξη Τύπου πως η Ενωση είναι ένας πάρα πολύ δυνατός αντίπαλος.

Αναλυτικά είπε: 

«Όπως κάθε αθλητής σε κάθε άθλημα, έτσι κι εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία η ΑΕΚ ανέδειξε τα λάθη μας. Ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ δυνατός. Όμως θα προσπαθήσουμε να φύγουμε απ’ αυτό το γήπεδο ικανοποιημένοι με τη δική μας απόδοση».

Πώς είναι το κλίμα στη Ζόρια αφού δεν έχει κερδίσει τον τελευταίο μήνα;

«Δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο EuropaLeague. Μαθαίνουμε συνέχεια από τα λάθη μας. Δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το κλίμα είναι καλό, υπάρχει συνεργασία και με αυτό το κλίμα ελπίζουμε να έρθουν όσο γίνεται πιο σύντομα τα θετικά αποτελέσματα».

Πώς καλούνται οι παίκτες της Ζόρια να αφήσουν πίσω το 1-4 του αγώνα στην Ουκρανία και να πάρουν τώρα αποτέλεσμα;

«Αυτό έγινε πριν τρεις εβδομάδες. Αυριο θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σε αυτό το ματς στην Ουκρανία δεν είχαμε πλήρη δύναμη. Αυριο ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X