Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Photo Credits: INTIME

Δείτε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πράγματι προτίμησε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έχει κάνει μια αλλαγή αφήνοντας τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στον πάγκο και δίνοντας φανέλα βασικού στον Πέπε.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ντρέγκερ θα έχει τη δεξιά πλευρά και ο Ραφίνια που σφίγγει τα δόντια για να παίξει, μετακομίζει αριστερά. Ο Εμβιλά θα είναι στο κέντρο με τον Πέπε, όπως προαναφέραμε. Ο Μασούρας θα είναι αριστερά και ο Καμαρά προς τα δεξιά, ενώ στην κορυφή θα κινείται ο Φορτούνης.

Η ενδεκάδα: Σα, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης

Στον πάγκο: Καραργύρης, Τζολάκης, Σουντανί, Μπουχαλάκης, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Κίτσος, Τσάβος, Σουρλής

Χωρίς ροτέσιον η Σίτι

Καμία διάθεση… ροτέισον δεν έδειξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην επιλογή της ενδεκάδας της Μάντσεστερ Σίτι για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Έντερσον θα είναι στο τέρμα, με τους Στόουνς και Ρούμπεν Ντίας στόπερ και τους Κανσέλο και Μεντί στα άκρα της άμυνας, στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ρόντρι, Γκουντογκάν και Φόντεν και στην επίθεση οι Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ και Ζεσούς.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής είχαν μείνει οι Ντε Μπρόινε, Γουόκερ και Ακέ. Στον πάγκο βρίσκονται οι Στέφεν, Κάρσον, Αγουέρο, Ζιντσένκο, Λαπόρτ, Τόρες, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Γκαρσία, Ενμέτσα, Ντόιλ και Πάλμερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X