Σκρίπνικ: «Είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες μας να δείξουν την αξία τους, πρόκληση ο αγώνας με την ΑΕΚ»

Σκρίπνικ: «Είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες μας να δείξουν την αξία τους, πρόκληση ο αγώνας με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της Ζόρια, Βίκτορ Σκρίπνικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη, 19:55) με τον προπονητή των Ουκρανών, Βίκτορ Σκρίπνικ, να ξεκαθαρίζει πως ήρθε στην Αθήνα με στόχο να βάλει δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους».

Η ουκρανική ομάδα, μετά από την ήττα της από την ΑΕΚ στην Ουκρανία, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, παρόλα αυτά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν είναι αδιάφορο, σύμφωνα με όσα είπε ο Σκρίπνικ στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ζόρια:

«Όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρώπη είναι και μία ευκαιρία να δείξουμε την κλάση μας και το καλό πρόσωπο. δυστυχώς μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι δεν έχουμε ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι πρόκληση για εμάς, την ομάδα, το κλαμπ. Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και τώρα, ανεξαρτήτου αντιπάλου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τη νίκη. Δεν παίζουμε κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά Κύπελλο. Είναι μία ευκαιρία για τους παίκτες μας να δείξουν την αξία τους, να συγκριθούν με άλλους αντιπάλους και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο».

Αν μετά το ματς της Ουκρανίας θα αλλάξει τα πλάνα του;

«Εχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τότε. Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να διορθώσουμε τα λάθη μας αυτό το διάστημα. Γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο, αλλά και ο αντίπαλος μας ξέρει καλύτερα. Εμεις θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία στο αυριανό παιχνίδι».

Για το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τη Ζόρια;

«Δεν θέλουμε να είμαστε… θεατές. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πρόκληση για εμάς, αλλά ναι και κομβικό. Θέλουμε τους βαθμούς που θα μας δώσουν και μεγαλύτερη σιγουριά στο πρωτάθλημα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Ζόρια;

«Σε κάθε τεστ που κάνουμε για κοροναϊό ανησυχούμε. Τα πολλά κρούσματα ήταν στην Κ21, ευτυχώς εμείς είμαστε καλά. Και οι απουσίες που έχουμε είναι μϋικών τραυματισμών».

Πώς δούλεψε η ομάδα του για να ξεπεράσει την ήττα από την ΑΕΚ;

«Κάναμε την ανάλυση και του αντιπάλου και του δικού μας παιχνιδιού, για το τι πρέπει να διορθώσουμε. Κάναμε κάποια λάθη πριν τρεις εβδομάδες και θα δείξει αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X