ΣΟΚ: Πέθανε ο Μαραντόνα!

ΣΟΚ: Πέθανε ο Μαραντόνα!
Photo Credits: INTIME

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παγκόσμιος θρήνος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο πλανήτης, ο παγκόσμιος αθλητισμός και το ποδόσφαιρο σήμερα πενθούν, γιατί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ένα παγκόσμιο σύμβολο, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, στα 60 χρόνια του, πριν από λίγες ημέρες έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο και σήμερα έχασε τη μάχη για τη ζωή. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που ανέφεραν την είδηση.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Αργεντινή («Clarin», «Οle») ανέφεραν ότι πέθανε ο Μαραντόνα.

«Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα υπέστη καρδιακή ανακοπή την Τετάρτη το πρωί στο σπίτι του στη γειτονιά του Σαν Αντρέ, στην πόλη Τίγρε», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Ole» από την Αργεντινή.

Η «Clarin» σημειώνει ότι «ο Μαραντόνα, ενώ ήταν στο σπίτι του στο προάστιο Σαν Αντρές του Μπουένος Άιρες, είχε πρόβλημα αναπνευστικό. Έξι ασθενοφόρα έσπευσαν στην κατοικία του για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Μαζί με τον Μαραντόνα ήταν η κόρη του Ντάλμα».

Στις αρχές Νοεμβρίου ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής είχε κάνει επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ οκτώ ημέρες μετά την εγχείρηση είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν και ανάρρωνε στο σπίτι του.

Μαραντόνα: Ο Θεός του ποδοσφαίρου

Γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1960 στο Μπουένος Άιρες, όχι μόνο άφησε το στίγμα του στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά συναγωνίστηκε με τον Πελέ για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών στον βασιλιά των σπορ.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύεται σαν Θεός από εκατομμύρια φίλους του ποδοσφαίρου παγκοσμίως… Στην Αργεντινή σε υπερθετικό βαθμό.

Ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 στο Μεξικό, ενώ συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή της Νάπολι, που έκανε… επανάσταση στην Ιταλία απέναντι στους «πλούσιους» του Βορρά, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και το UEFA. Πέρασε από την Μπόκα και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, την Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και τη Σεβίλλη.

Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ασχολήθηκε με την προπονητική, εργαζόμενος και στην Εθνική Αργεντινής από το 2008 μέχρι το 2010.

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα τα είχε όλα… Ποδόσφαιρο, πρωταθλητισμό, καθώς και τις καταχρήσεις, που αποτέλεσαν το μελανό του σημείο. Ναρκωτικά, γυναίκες… Μια ζωή γεμάτη, σε υψηλές συχνότητες, προσαρμοσμένη στους δικούς του όρους μέχρι την τελευταία του στιγμή. Ενας Λατινοαμερικάνος μέχρι τέλους. Ενας άνθρωπος που έζησε τη ζωή του στα… κόκκινα. Και έφυγε σήμερα «γεμάτος»… Από αγάπη, από λατρεία.

ΣΟΚ: Πέθανε ο Μαραντόνα! ΣΟΚ: Πέθανε ο Μαραντόνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X