Σέλτικ: Ο Μάρκο Σίλβα υποψήφιος για προπονητής του Μπάρκα

Σέλτικ: Ο Μάρκο Σίλβα υποψήφιος για προπονητής του Μπάρκα
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Σίλβα είναι στη λίστα των προπονητών που εξετάζει η Σέλτικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νιλ Λένον βρίσκεται υπό αμφισβήτηση από την Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα να εξετάζεται.

Χωρίς δουλειά από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και απολύθηκε από την Εβερτον, ο Μάρκο Σίλβα περιμένει μια καλή ευκαιρία για να επιστρέψει στους πάγκους. Δεν αποκλείεται αυτή να έρθει από την Σκωτία για τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού.

Η Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα απέχει έντεκα βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρέιντζερς (έστω και με δύο ματς λιγότερα) και ο Νιλ Λένον βρίσκεται υπό (έντονη) αμφισβήτηση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι για να τον διαδεχθούν.

Πρώτο φαβορί φέρεται να είναι ο πρώην τεχνικός της Μπόρνμουθ, Έντι Χάουι, με δεύτερο τον Σίλβα, ο οποίος έχει καλό όνομα στην Μεγάλη Βρετανία και, μάλιστα, είναι ο μοναδικός μη Βρετανός που βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων «αντί – Λένον», η οποία περιλαμβάνει ακόμα τους Γκόρντον Στράχαν, Τζακ Ρος, Στιβ Κλαρκ, Τζον Κένεντι και Ντέιβιντ Μόγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X