Αυγένακης: «Πλάνο για νέα έδρα της ΑΕΚ στο χάντμπολ στο ΟΑΚΑ»

Αυγένακης: «Πλάνο για νέα έδρα της ΑΕΚ στο χάντμπολ στο ΟΑΚΑ»
Photo Credits: INTIME

Τι αποκάλυψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού για την συνεργασία της ΑΕΚ με την ΟΧΕ για την δημιουργία νέου κλειστού στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη είδηση έβγαλε η συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία διεξάγεται αυτή την ώρα και αφορά τα έργα αναβάθμισης του ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε σε συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και την ΑΕΚ για την δημιουργία νέου κλειστό γυμναστηρίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα είναι η έδρα της «Ένωσης», αλλά και των Εθνικών ομάδων. Βασικό πρόσωπο στην συνεργασία αυτή όπως ανέφερε είναι ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Σταμάτης Παπασταμάτης.

«Στους στρατηγικούς στόχους των επόμενων μηνών για το ΟΑΚΑ, στις 8 σπουδαίες κινήσεις που θα γίνουν, είναι η κατασκευή Σπιτιού του Χάντμπολ. Βρισκόμαστε σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ και την ΟΧΕ ώστε να κατασκευασθεί άμεσα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών, που θα μπορεί να φιλοξενεί και τις Εθνικές ομάδες ενόψει και του Παγκοσμίου Εφήβων το 2021. Σύντομα, θα έχουμε νέα για τα οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Παπασταμάτης έχει προαναγγείλει ήδη την δημιουργία ιδιόκτητου κλειστού για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και φαίνεται πως η προοπτική αυτή εξετάζεται σοβαρά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X