Η ΑΕΚ με κόντρα διαιτησία και ο ΠΑΟΚ «ζωντανός» με αλλοίωση!

Η ΑΕΚ με κόντρα διαιτησία και ο ΠΑΟΚ «ζωντανός» με αλλοίωση!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας τρελαίνεται με όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο και έκραξε ο Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν μια αγωνιστική που φαινόταν, ότι μπορούσε να γεννήσει εξελίξεις. Υπήρχαν οι συνθήκες για να γίνει η ζημιά σε κάποιον από τους προπορευόμενους και να χάσει έδαφος στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αγκαλιά με τον…μουτζούρη, αλλά καθάρισαν γι’ αυτόν Σιδηρόπουλος και Σκουλάς. Ο Ολυμπιακός είχε τη γνωστή «ζούγκλα», η ΑΕΚ έπρεπε να νικήσει και τον περίφημο Φωτιά. Με αυτά και με τα άλλα, αλλοιώθηκε η ιστορία ξανά.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει όρθια με κόντρα διαιτησία, σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός χάρη στην τύχη του, την πράσινη ανυπαρξία, αλλά και τις συνθήκες τρομοκρατίας που δημιουργούνται ακόμα και σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Και ο ΠΑΟΚ, βρήκε ξανά δύο βαθμούς από το πουθενά, χάρη στα μεγάλα του «εργαλεία». Σε λίγες μέρες, ποιος θα τα θυμάται όλα αυτά; Εμείς πάντως, δεν πρόκειται να τους χαρίσουμε τίποτα.

Ο Σιδηρόπουλος οδήγησε ξεκάθαρα το παιχνίδι σε αλλοίωση αποτελέσματος

Ο Κλάτενμπεργκ – έστω και αν απαιτήθηκαν πολλές ώρες αναμονής, λόγω…τεχνικού προβλήματος όπως ενημέρωναν – μας έδειξε αρκετά από όσα συνέβησαν. Είπε ξεκάθαρα, ορθά κοφτά, πως ο Σιδηρόπουλος οδήγησε ξεκάθαρα το παιχνίδι σε αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν υπάρχει άλλος ορισμός για να λεχθεί καθαρά, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην έχει απώλεια δύο βαθμών στις καθυστερήσεις. Ηταν οφθαλμοφανές, δίχως καν να χρειάζεται ανάλυση μέσω βίντεο, πως υπάρχει ξεκάθαρο κράτημα του Τσόλακ προς τον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πως δεν το είδαν ο Σιδηρόπουλος, πως δεν το είδε ο γίγας Σκουλάς στο VAR, είναι μία άλλη ιστορία που πρέπει να απασχολήσει την ΑΕΚ, όσο απασχολεί και η παρουσία του Φωτιά. Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα και ο ΠΑΟΚ έχει να μετρά ακόμα δύο βαθμούς που δεν άξιζε στη βαθμολογία. Ανάλογη εύνοια είχε και στο ματς με τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα της σεζόν με τον περίφημο Τζήλο να καθαρίζει την μπουγάδα. Δίχως καν να προσμετρήσουμε, ότι η αποβολή του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται με την πρώτη κίτρινη να είναι πραγματικά ανύπαρκτη.

Δεδομένο είναι, πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Μετά την κατάκτηση των βαθμών, δεν έχει καμία σημασία να ειπωθεί, ότι αυτές οι ομάδες πήραν τους βαθμούς με τρόπους παράνομους. Ετσι αλλοιώνεται η ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα και έπειτα βγαίνουν οι επικοινωνιακοί στρατοί και αναλαμβάνουν δράση. Και εμείς θα ψάχνουμε τρόπο να αποδείξουμε, ότι δεν είμαστε τρελοί.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X