Δημητρούλιας: «Είμαστε φαβορί για την πρόκριση»

Δημητρούλιας: «Το πιο θετικό η παρουσία των Στάθη και Κοτσιώνη»
Photo Credits: INTIME

Πως σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ την κλήρωση με την Πρίστινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ, Δημήτρης Δημητρούλιας. Όπως επισήμανε είναι η κλήρωση που θα ήθελαν σε αυτή την φάση και πλέον έχουν λίγες ημέρες για να προετοιμαστούν και να μελετήσουν καλά τον αντίπαλο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, δήλωσε χαρακτηριστικά στο aek.gr: «Σίγουρα είναι μία βατή κλήρωση για εμάς. Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν δε θέλαμε να κληρωθούμε με μία ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το τρόπαιο, όπως και εμείς. Μία τέτοια κλήρωση θα μας έβρισκε όχι τόσο έτοιμους όσο θα επιθυμούσαμε. Η ΚΗ Prishtina είναι μία μαχητική ομάδα που αποτελείται από Κοσοβάρους. Στη χώρα αγωνίζεται και ο διεθνής Χάρης Μάλλιος, στο αντίπαλο δέος της KH Prishtina. Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί του ζευγαριού. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X