Μάλλιος στο enwsi.gr: Η Πρίστινα δεν θα αντέξει ούτε δέκα λεπτά την πίεση της ΑΕΚ!

Μάλλιος στο enwsi.gr: Η Πρίστινα δεν θα αντέξει ούτε δέκα λεπτά την πίεση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρης Μάλλιος που αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα του Κοσόβου με την Μπέσα εξέφρασε την πίστη του πως η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Πρίστινα στην φάση των «32» του EHF European Cup. Ένας παίκτης που έχει αντιμετωπίσει πρόσφατα την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του Κοσόβου είναι ο Χάρης Μάλλιος.

Ο διεθνής παίκτης που αγωνίζεται φέτος με την Μπέσα με δηλώσεις του στο enwsi.gr ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ έχει περάσει ήδη στον επόμενο γύρο.

«Η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση. Θεωρώ δηλαδή με δύο άνετες νίκες θα περάσει στην επόμενη φάση. Ήταν η πιο εύκολη από τις οκτώ ομάδες που θα μπορούσε να της τύχει» και συνέχισε λέγοντας: «Η ΑΕΚ δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, δε νομίζω πως η Πρίστινα θα αντέξει στον ρυθμό και την πίεση της ΑΕΚ ούτε για δέκα λεπτά».

Όσο για τα χαρακτηριστικά της Πρίστινα ο Μάλλιος ανέφερε: «Είναι μια νεανική ομάδα, χωρίς ξένους. Ο καλύτερος της παίκτης είναι ο τερματοφύλακας της. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην άμυνα της ΑΕΚ και στον αιφνιδιασμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X