ΑΕΚ: Κυνηγάει την δύσκολη περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Μόουζες

ΑΕΚ: Κυνηγάει την δύσκολη περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Μόουζες
Photo Credits: INTIME

Η Βασίλισσα έχει βάλει στο μάτι τον Νιγηριανό άσο, η περίπτωση του οποίου έχει πολλές δυσκολίες

Τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ για την ενίσχυση της φροντ λάιν, μετά τον τραυματισμό του Μάρκους Σλότερ, με την περίπτωση του πρώην παίκτη του Περιστερίου να έχει πολλές δυσκολίες.

Το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Μάρκους Σλότερ είναι μεγάλο στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός σέντερ είναι από τους πιο σημαντικούς/κομβικούς παίκτες του συνόλου, καθώς η συνεισφορά του στην άμυνα είναι πολύ σημαντική.

Η ΑΕΚ όμως θα πρέπει να πορευτεί για τις επόμενες εβδομάδες χωρίς τον 36χρονο σέντερ και έτσι ψάχνει στην αγορά για να εντοπίσει παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στην φροντ λάιν. Η πρόθεση της Κυπελλούχου Ελλάδας είναι να αποκτηθεί παίκτης που θα έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας, λόγω της απουσίας του Σλότερ.

Ο παίκτης που έχει εντοπιστεί για τη θέση αυτή είναι ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, που την φετινή σεζόν αγωνίζεται στο Μπιλμπάο. Ο Νιγηριανός φόργουορντ/σέντερ γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του από το Περιστέρι, ενώ οι ικανότητές του στην άμυνα, σε συνδυασμό με το γεγονός πως μπορεί να απειλήσει με σουτ μέσης/μακρινής απόστασης κάνουν την περίπτωσή του ελκυστική.

Στην περίπτωσή του, ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες, καθώς το συμβόλαιό του στην ομάδα από τη χώρα των Βάσκων είναι υψηλό και θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από αυτό για να μπορέσει να μπει σε διαδικασία επαφών με την Ένωση.

Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ «χτενίζουν» την αγορά, έχοντας ξεχωρίσει την περίπτωση του Μόουζες στην παρούσα φάση, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι παίκτες στη λίστα τις επόμενες μέρες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X