Καρέρα: Οι σκέψεις και οι αλλαγές του για Ζόρια

Καρέρα: Οι σκέψεις και οι αλλαγές του για Ζόρια
Photo Credits: INTIME

Τι σχέδια κάνει ο Μάσιμο Καρέρα για το αυριανό ματς και οι αλλαγές που ετοιμάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά το 1-4 στην Ζόρια έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ομίλου του Europa League.

Και αναμένοντας το Μπράγκα-Λέστερ και την απώλεια βαθμών των Πορτογάλων, η ίδια πρέπει να πάρει τη νίκη αύριο (19:55) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ενωση πρέπει να εμφανιστεί ακόμα πιο επιθετική στο αυριανό ματς με τους Ουκρανούς (δεδομένου ότι είναι απαραίτητη η νίκη για να υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης).

Ο Μάσιμο Καρέρα καλείται να αντιμετωπίσει μία σημαντική απουσία. Την πιο κομβική. Αυτή του Πέτρου Μάνταλου. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ και ο εγκέφαλος της στον αγωνιστικό χώρο, είναι τιμωρημένος καθώς συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο ματς της Ουκρανίας. Και τώρα ο Ιταλός προπονητής της Ενωσης καλείται να βρει τις λύσεις για το ιδανικό σχήμα.

Οι σκέψεις Καρέρα

Αν ο Καρέρα επιλέξει το 4-2-3-1 τότε είτε ο Μάρκο Λιβάγια, είτε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα παίξει στην θέση του πίσω από τον φορ, με τους Σάκχοφ-Κρίστιτσιτς-Σιμόες να διεκδικούν δύο θέσεις στον άξονα. Αν παίξει ο Λιβάγια πίσω από την θέση του φορ, ο Τάνκοβιτς θα πάει αριστερά και ένας εκ των Αλμπάνη ή Μαχαίρα δεξιά, μιας και ο Λιβάι Γκαρσία δεν είναι 100% έτοιμος για βασικός. Αν παίξει αριστερά ο Κροάτης, τότε ο Σουηδός θα είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ αν είναι έτοιμος, ειδάλλως πίσω από τον Ολιβέιρα.

Αν επιλέξει σχήμα με τρεις χαφ, οι Σιμόες-Κρίστιτσιτς-Σάκχοφ θα είναι στον άξονα, με τους Λιβάγια-Τάνκοβιτς στα φτερά. Στην 4αδα της άμυνας ο Τσιγκρίνσκι αν είναι καλά θα μπει στην 11αδα με τον Σβάρνα ή τον Χνιντ δίπλα του, ενώ ο Νεντελτσεάρου πιθανότατα θα πάρει ανάσα και θα είναι στον πάγκο. Στα άκρα της άμυνας ο Ινσούα θα είναι βασικός αριστερά με τον Λόπες τραυματία, ενώ δεξιά Μπακάκης-Βασιλαντωνόπουλος διεκδικούν μία θέση.

Στο τέρμα υπάρχει η σκέψη να πάρει… ανάσα ο Τσιντώτας που παίζει ασταμάτητα και να πάρει μία ευκαιρία στο πιο εύκολο θεωρητικά ματς του ομίλου ο Αθανασιάδης. Ομως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο.

Αν επιλεχθεί τελικά σχήμα με τρεις στόπερ (δηλαδή 3-5-1), ο Σάκχοφ θα είναι έναν πιο προωθημένο ρόλο, μπροστά από τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς. Σε ένα τέτοιο σενάριο, έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να ξεκινήσουν ο Τάνκοβιτς με τον Λιβάια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X