Βαρούχας: «Ο Κλάτενμπεργκ κάνει bullying σε Παπαπέτρου και Σιδηρόπουλο!»

Βαρούχας: "Ο Περέιρα πρώτα θεωρούσε ικανούς τους Έλληνες διαιτητές και στη συνέχεια... τους έκανε ανίκανους!"

«Βέλη» εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή τις παρατηρήσεις στους Έλληνες ρέφερι εξαπέλυσε ο Βαρούχας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε χθες τις φάσεις της προηγούμενης αγωνιστικής της Super League, με τον Αγγλο αρχιδιαιτητή να τονίζει πως ο Τσόλακ έκανε φάουλ λίγο πριν το νικητήριο τέρμα του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βαρούχας θεωρεί ότι το γκολ είναι κανονικό και δεν υπάρχει φάουλ και ότι ο Κλάτενμπεργκ κάνει μπούλινγκ (!) σε Σιδηρόπουλο, Παπαπέτρου και στους διαιτητές.

Όσα είπε στον Σπορ Fm

«Ο Κλάτενμπεργκ ήρθε εδώ και νόμιζε ότι έρχεται σε μία χώρα μπανανία. Βάλανε πόσους διαιτητές από τη SL 2 και δεν τους χρησιμοποίησε ακόμα. Γιατί τους έβαλε τότε. Βάζει διαιτητές και παρατηρητές από την ίδια Ένωση. Βάζει παρατηρητές να βαθμολογούν από τον καναπέ. Ο παρατηρητής δεν μπορεί να βαθμολογεί έτσι. Το Σάββατο αυτό παίζει ο 1ος με τον 2ο. Για να δούμε, θα βάλει ξένο διαιτητή; Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Άρη όπως τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το πέναλτι στο Λαμία-Αστέρας, είπε: «Λέει στον διαιτητή του VAR έναν διεθνή διαιτητή, κάνεις λάθος που τοποθετήθηκες σε ένα τέτοιο λάθος, γιατί υπάρχει λέει επαφή. Μα δεν θα τοποθετηθεί ο διεθνής διαιτητής που έχει δώσει εξετάσεις. Η επαφή είναι έξω από την περιοχή. Λανθασμένα είπε στον Παπαπέτρου να μην το κάνει».

Για το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν έχει βάλει τη φάση για την πρώτη κίτρινη του Εραμούσπε που αποβάλλεται. Μετά λέει ότι υπάρχει φάουλ στο γκολ του Τσόλακ. Ο Σκουλάς που είναι στο VAR λέει ότι δεν έχει φύγει η μπάλα από το πόδι του παίκτη που κάνει το φάουλ. Και λέει τώρα του Σιδηρόπουλου πως έκανε λάθος. Ακούγεται πως είχαν κόντρα ο Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές του αγώνα για αυτή τη φάση. Τους κάνει μπούλινγκ. Δεν μπορεί ένα σπρώξιμο ελαφρύ να μην το θεωρεί φάουλ στο Ολυμπιακός-Απόλλων και ένα άλλο να είναι. Κανένα από τα δύο δεν ήταν. Έχουν τρελαθεί οι διαιτητές».

Όσο για την κόκκινη που δεν πήρε ο Μπουχαλάκης στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Πράγματι ο Μπουχαλάκης πηγαίνει για την μπάλα κι όχι το πόδι του αντιπάλου του, αλλά δεν μαζεύει το πόδι του και βρίσκει στο γόνατο του Βιγιαφάνιες… Ήταν κόκκινη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X