Champions League: Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Champions League: Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Photo Credits: INTIME

Κρίσιμες μάχες απόψε στην Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα κρίσιμες για την κατάταξη στους ομίλους είναι οι σημερινές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλές ομάδες παίζουν την… πρόκρισή τους καθώς τα αποτελέσματα θα κρίνουν τις δύο πρώτες θέσεις στους ομίλους.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει επάνω στην αναμέτρηση του «Μεάτσα» εκεί που η Ίντερ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ιταλοί είναι σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις δύο βαθμούς. Έτσι σε περίπτωση που οι παίκτες του Κόντε δεν καταφέρουν να πάρουν την νίκη τότε αυτόματα οι πιθανότητες κατάκτησης μιας θέσης που δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση γίνονται ακόμη λιγότερες.

Στον 3ο όμιλο, αυτόν του Ολυμπιακού, η Μάντσεστερ Σίτι σήμερα, εάν νικήσει εξασφαλίζει την πρόκριση αλλά θέλει να το πετύχει με πολλά τέρματα για να έχει πλεονέκτημα απέναντι στην Πόρτο, καθώς η πρωτιά του ομίλου θα παιχθεί στον μεταξύ τους αγώνα στην επόμενη αγωνιστική. Για να φτάσει εκεί η κατάσταση θα πρέπει σήμερα η Πόρτο να πάρει τη νίκη σήμερα με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος

Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ (19:55)
Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι (19:55)
Άγιαξ – Μίντιλαντ (22:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας (22:00)
Μπάγεν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ (22:00)
Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Λίβερπουλ – Αταλάντα (22:00)
Μαρσέιγ – Πόρτο(22:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X