Ζιντάν: «Κανείς δεν ρωτάει για την υγεία των παικτών»

Ζιντάν: «Κανείς δεν ρωτάει για την υγεία των παικτών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εκτίμησε ότι οι διαδοχικοί αγώνες βλάπτουν την ψυχαγωγική αξία του ποδοσφαίρου, παραμονή της αναμέτρησης με την Ίντερ για το Champions League και έχοντας ένα ρόστερ γεμάτο τραυματισμούς.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου αρχίζετε να πιστεύετε ότι με τόσους αγώνες και τόσους τραυματισμούς το θέαμα δεν είναι πια το ίδιο», δήλωσε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη «μάχη» με την Ίντερ στο «Σαν Σιρό» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τόσες πολλές αναμετρήσεις και δεν είχαμε χρόνο για σωστή προετοιμασία πριν την έναρξη της εφετινής σεζόν. Δεν ξέρω αν η αγωνιστική περίοδος θα ήταν διαφορετική με ένα άλλο πρόγραμμα. Δεν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Υπάρχουν πάρα πολλές υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή.

Παίζουμε κάθε τρεις μέρες, στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη και με τις εθνικές ομάδες. Ζούμε σε μια πολύ περίπλοκη εποχή, αλλά κανείς δεν ρωτάει για την υγεία των παικτών. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τραυματισμοί και δεν έχει νόημα να δημιουργήσουμε περισσότερους αγώνες γιατί αυτό θα οδηγήσει σε περισσότερους τραυματισμούς. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει όλα αυτά τα παιχνίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X