«Τρέχουν» τα έργα στο παλάτι της ΑΕΚ με το βλέμμα στον Φλεβάρη

«Τρέχουν» τα έργα στο παλάτι της ΑΕΚ με το βλέμμα στον Φλεβάρη
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο θέμα του γηπέδου, με τα έργα να συνεχίζονται κανονικά

Το μεγάλο θέμα της φετινής σεζόν, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, χωρίς αμφιβολία είναι το γηπεδικό. Η Ένωση κατάφερε, έπειτα από αναζήτηση πολλών ετών, να βρει το νέο της «σπίτι» στα Λιόσια, χτίζοντας εκεί το παρόν και το μέλλον της.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό αλλάζει το στάτους όλου του συλλόγου, καθώς πλέον η Βασίλισσα θα είναι σε θέση να έχει το δικό της… παλάτι και να μπορεί μέσα από αυτό να έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο στο οικονομικό σκέλος, όσο και από πλευράς πρεστίζ, που έχει τεράστια σημασία για τον οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ.

Για το λόγο αυτό οι εργασίες δεν σταματούν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σηκώσει… μανίκια, από την πρώτη στιγμή που η ΑΕΚ πήρε τα κλειδιά του γηπέδου και παρά τις «τρικλοποδιές» που έχουν μπει κατά καιρούς, λόγω γραφειοκρατικών -και όχι μόνο- ζητημάτων, η διάθεση και η δίψα για ν έχει η ομάδα το δικό της γήπεδο είναι τεράστια.

Τα έργα συνεχίζονται, όμως με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες, πηγαίνει κι άλλο πίσω η στιγμή που η ΑΕΚ θα μπει στο κλειστό και θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι ως γηπεδούχος.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στα μέσα Φλεβάρη, όταν και θα διεξαχθούν τα νέα παράθυρα της FIBA θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και η ΑΕΚ θα μπορέσει να μπει στο νέο της σπίτι για να δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στα Λιόσια. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ, βάσει και του χρονοδιαγράμματος που έχουν θέσει, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον πλανήτη με τον κορωνόϊό.

Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να μπει το συντομότερο δυνατό στο νέο της γήπεδο και να το νιώσει «σπίτι» της από την πρώτη στιγμή. Κάτι που θα φέρει και την… εκτόξευση σε όλα τα επίπεδα!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X