Γιουβέντους: Χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό για πρώτη φορά στα 123 χρόνια ιστορίας της

Γιουβέντους: Χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό για πρώτη φορά στα 123 χρόνια ιστορίας της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρειάστηκε να περάσουν 123 χρόνια και 4.371 αγώνες για να έρθει αυτή η “μαύρη” μέρα για την υστεροφημία της, καθώς η Γιουβέντους για πρώτη της φορά δεν ξεκινάει με Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό.

Δεν έχει ξαναγίνει. Μπορεί να θεωρηθεί και “μαύρη” μέρα για το ιταλικό DNA της. Κάτι που δεν θα μπορούσε κάποια χρόνια πριν να φανταστεί κανείς οπαδός της. Στο εντός έδρας ματς όμως τη Φερεντσβάρος για το Champions League, συνέβη. Επειτα από 123 χρόνια και 4.371 αγώνες σε όλη την ιστορία της, η Γιουβέντους παράχθηκε για πρώτη της φορά χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό.

Για να μπορούσε να αποφευχθεί αυτή η αρνητική στιγμή, θα έπρεπε ο Αντρέα Πίρλο να είχε ξεκινήσει είτε τον Τζανλούκα Φραμπότα στην άμυνα, είτε τον Κάρλο Πινσόλιο στην εστία. Αλλος Ιταλός δεν υπήρχε διαθέσιμος στον πάγκο. Και πάλι καλά που ξεκίνησε ο Μπερναρντέσκι, ειδάλλως δεν θα υπήρχε κανείς γηγενής στην αρχική σύνθεση της Γηραιάς Κυρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X