Μάνταλος: Κάνει ευτυχισμένη την ΑΕΚ

Μάνταλος: Κάνει ευτυχισμένη την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος βιώνει τις καλύτερες των ημερών του στην ΑΕΚ και κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με τον φετινό σχηματισμό της ΑΕΚ κάνει όλα αυτά που ήθελε.

Η καριέρα του Μάνταλου στην ΑΕΚ έχει περάσει από πολλά κύματα. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από ένα συμβόλαιο ζωής με την Αλ Νασρ. Ολα ήταν συμφωνημένα, αλλά οι Αραβες τελευταία στιγμή έκαναν πίσω και εν τέλει έκαναν ένα μεγάλο… δώρο στην Ενωση.

Παρότι ο διεθνής χαφ επηρεάστηκε πολύ ψυχολογικά με το ξεκίνημα της σεζόν να βρίσκει σε περίεργο μομέντουμ, πήρε γρήγορα μπρος και πλέον εμφανίζει τον καλύτερο και πιο ώριμο εαυτό του. Ο Μάσιμο Καρέρα τον… βόλεψε μεσοεπιθετικά στον άξονα και δεν τον «στρίμωξε» στο αριστερό άκρο και βρήκε τον χώρο που ήθελε. Ενώ οι Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, αλλά και τον Σιμόες που στα μεγάλα ματς είναι εκεί, ο αρχηγός κάνει σπουδαία πράγματα φέτος. Είτε τα βλέπουν οι πολλοί στο γήπεδο, είτε όχι.

Το τέλειο παιχνίδι του Μάνταλου στη Ριζούπολη

Στο ματς της Ριζούπολης στο πρώτο ημίχρονο ήταν κινητήριος μοχλός, μοίραζε σωστά, ενώ άγγιξε και το γκολ. Στο δεύτερο όταν η κατάσταση δυσκόλεψε πήρε την ΑΕΚ στις πλάτες του. Και στο κομβικό 2-1 έδωσε την ασίστ στον Ανσαριφάρντ, όπως έκανε και στην τελική πάσα για το 3-1 του Σιμόες και το 4-1 του Γαλανόπουλου. Με αυτές τις τρεις ασίστ ο Μάνταλος έφτασε τις 7 φέτος σε 11 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και 2 γκολ.

Ψυχολογία και τακτική κάνουν εύκολη τη δουλειά του Μάνταλου

Το ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία. Και τακτική. Ο Μάνταλος πλέον τα βλέπει αυτά τα δύο τακτοποιημένα. Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και η ΑΕΚ απολαμβάνει έναν μεσοεπιθετικό υψηλού επιπέδου που εκμεταλλεύεται τους πολλούς και καλούς ποιοτικούς επιθετικούς. Δεν είναι φυσικά το δεκάρι παλιάς κοπής. Είναι ένα σύγχρονο δεκάρι, με πολύπλευρή προσφορά στον αγωνιστικό χώρο. Που θα βρεθεί όπου είναι η μπάλα. Που θα πατήσει κάθε σημείο του γηπέδου. Που θα βάλει τα πόδια του και το κεφάλι του στη φωτιά. Σε άμυνα και επίθεση. Που θα πάρει πρωτοβουλίες και ευθύνες.

Η ΑΕΚ αναβάθμισε τον Μάνταλο με τις μεταγραφές της

Και η ΑΕΚ κατάφερε να έχει αναβαθμίσει τον Μάνταλο, επειδή τον στήριξε με ποιοτικούς μέσους και επιθετικούς. Και πλέον το παιχνίδι του έχει ουσία και αξία για όλη την ομάδα. Με τόσα τρεχαντήρια πια σε άμυνα και επίθεση, ο ίδιος θα μπορούσε να σπαταλά λιγότερες δυνάμεις. Δεν θα το κάνει ποτέ. Γιατί έτσι είναι ο Μάνταλος. Αυτός είναι ο Μάνταλος. Ενας εργάτης για την ομάδα, που θέλει να κάνει ευτυχισμένη την ίδια την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X